VÍNO ANEMO VINO PASSITO ML.500 LONGANESI

Druh: přezrálých hroznů.

Hrozny: nejméně 80% hroznů Longanesi, 20% jiné místní aromatické hrozny.

Výrobní oblast: Boncellino di Bagnacavallo (RA)

Vinifikace: červené víno passito. Fermentace v matrici po dobu 12/15 dnů. Stárnutí v 500 litrových sudech po dobu 16 měsíců. Rafinace v lahvi po dobu 6 měsíců.

Alkoholický stupeň: 14,5% objemových s 11% zbytkového cukru.

Kapacita: 0,50 litru.

Barva: intenzivní rubínově červená.

Kytice: připomíná lesní plody v džemu, tóny kakaa a skořice.

Chuť: sladká, vytrvalá, harmonická.

Skladovatelnost: více než 10 let.

Párování: čokoláda.

Teplota podávání: 18 ° C.

113,00 zł