DOC PIAVE INCROCIO MANZONI SETTEANIME ML.750

INCROCIO MANZONI 6.0.13 D.O.C. PIAVE

Jsem italská duše se vzpomínkami na údolí Rýna, které si uchovávám ve svých genech - tato směsice postav mě udělala tím, čím jsem: ukázka toho, že z kombinace rozmanitosti se mohou zrodit skvělé výsledky.

Manzoni D.O.C., který vznikl hybridizací Pinot Bianco a Riesling Renano, je jedním z nejpopulárnějších křížů, které získal profesor Luigi Manzoni z Eonecké školy v Conegliano ve 30. letech. Piave je Bílá dáma našich domorodců.

Réva s omezenou produkcí a velmi zvláštními vlastnostmi, s malým a jemným trsem, snadno vypálitelná: vyžaduje neustálou péči a pozornost, která se bohatě oplácí tím, že nám nabízí víno té nejvyšší kvality, elegantní, jemně vonící, s dobrým obsahem cukru a stupněm poměrně vysoký obsah alkoholu.

BARVY: intenzivní, jasně slámově žlutá

AROMA: vůně zralého ovoce, broskve, ananasu, banánu, exotického ovoce v závislosti na druhu macerace a době zrání

CHUŤ: velmi alkoholické víno s nádechem koření a šalvěj


Pozemky a vinice

Odrůdy: Manzoni Bianco 6.0.13 (100%) Oblast původu: Negrisia di Ponte di Piave (TV)

Nadmořská výška: 20 metrů nad mořem

Typ půdy: středně strukturovaná půda Expozice: sever-jih

Systém školení: Sylvoz

Hustota rostlin: 2 900 rostlin na hektar. Výnos: 120 kvintálů hroznů na hektar

Období sklizně: polovina září

Vinifikace a stárnutí

Bílé vinifikace

Fermentace s vybranými kvasinkami při kontrolované teplotě 16 ° C

Zrání v ocelových nádržích po dobu nejméně 6 měsíců, stárnutí lahví po dobu 6 měsíců

Fyzikálně-chemické vlastnosti

Výtěžek z hroznů do vína: 70% Celková kyselost: 6 g / l

pH: 3,30

Zbytkový cukr: 4 g / l Obsah alkoholu: 13% obj.

Provozní teplota

10-12 ° C

úložný prostor

Na chladném místě mimo dosah světla

72,00 zł