Štítek MALVASIA DOLCE GIUSEPPE VERDI - BOLLE
"Chci, aby lidé o mých dílech řekli:" cítit se hluboce, cítit se něžně. " (V. Van Gogh)
Něha a hloubka jsou dvě duše tohoto vína. Aromatická hloubka Malvasia di Candia, jemnost zbytkového cukru, nabízí této struktuře nejen chuť, ale i široký a bohatý pocit nuancí, které zvyšuje svěžest a sycení oxidem uhličitým. Pamatuje si to povaha vína, které může doplnit jídlo nebo najít nové způsoby sladění a které vede k tomu, že se chuť stane pocitem paměti.
LIST S ÚDAJI
Název: Malvasia Emilia I.G.T. Typ: šumivé sladké víno Odrůda: Aromatická Malvasia di Candia Sklizeň: začátek září Půda: kopcovitá se střední strukturou Vinifikace: v bílé barvě
Zpracování: Martinotti Obsah alkoholu: 8,5% obj.
Zbytky cukru: 53 g / l Celková kyselost: 6,1 g / l Teplota podávání: 10/12 ° Formát: 0,75 l
Kód: V-4
- Údaje je třeba považovat za průměry produktu
SENZORICKÁ ANALÝZA
Vzhled: Slámově žlutá se zlatými odlesky.
Kytice: Intenzivní a aromatická. Bohatý na vůně, které si pamatují
dehydrované ovoce, bílé květy a med.
Chuť: Pocity sladkosti a svěžesti jsou dotvářeny douškem, který karbonický dobře integruje. Tóny zralého ovoce a
květinová jemnost dotvoří tento doušek pozvání na ochutnávku.
Spárování: Chcete-li si pochutnat na neformálních dezertech s lžícovými dezerty, vynikající kombinace s domácími koláče a suchým pečivem. Vyzkoušejte kombinaci s měkkýši a rybami v pikantní omáčce nebo stárnoucích sýrech.