VÍNO CABERNET VENETO IGT ML750 DAL MASO

Název kabernetu

Klasifikace vína Veneto Igt

Odrůda / Hrozny Cabernet Sauvignon 50%, Cabernet Franc 50%

Produkční obec Lonigo a Alonte, v samém srdci oblasti Colli Berici Doc Lahve vyrobily 75 000 0,750 litrů

Vinice

Název - Různé vinice v obci Alonte a Lonigo

Věk révy vinné - 19 let

Půda - jílovitá struktura se středně vysokým obsahem vápence. Expozice - jih

Nadmořská výška - vrch 150 metrů nad mořem

Hustota rostlin - 6 000 vinic / ha

Výcvikový systém - kordon s nízkou rychlostí

Zatížení pupenů - 10 na rostlinu

Výnos na hektar - 120 metrických centů

Pěstování - omezené hnojení, klíčení výhonků a ředění nadbytečných trsů

Doba a způsob sklizně

Začátek října kolem, ručně v krabicích

Vinifikace

Stručný popis: Destemming následovaný 7 dny. stálosti na plážích v sudech o objemu 50 hl. otevřeno 6 denním děrováním.

Fermentační nádrže - ocel

Teplota kvašení - 24 ° - 28 ° C

Doba macerace - 7 dní.

Doba kvašení - 15 dní

Doba zrání - asi 3 měsíce v ocelových nádržích

Období plnění do lahví - konec ledna roku následujícího po sklizni

Analytické údaje o produktu

Celková kyselost - 6 g / l

Ph - 3,32

Celkový suchý extrakt g / l 27 Obsah alkoholu,% - 12,13 Redukující cukry, g / l - 5 Celkový SO2, mg / l - 70 Volný SO2, mg / l - 21

Organoleptické vlastnosti

Rubínově červená barva s fialovými odlesky

Voňavá a koncentrovaná vůně červeného ovoce, jemně kořeněná. Chuť je měkká, plná, s příjemnými sladkými tříslovinami

Potenciál stárnutí

3 roky

Gastronomie

Hra, hra a hlavní chody obecně

S některými jídly Vicentine ...

Filet s bylinkami, králík v omáčce

Servis

Teplota -14 ° -16 ° C; 15 až 30 minut před podáváním rozpečte

48,00 zł