OTELLO CECI MALVASIA - EDICE 200
"Kvalita není nikdy náhodná; vždy je výsledkem inteligentního úsilí "(J. Ruskin)
Aromatická Malvasia of Candia má vše, co se změní na vína vysoké kvality. Citlivá inteligence producenta mu dodává noty a uměleckou strukturu. Každé úsilí, každý okamžik je zaměřen na kvalitu, která se v průběhu let krmí, aby se Otello Ceci stalo inteligentním vínem. Ví, jak se vyjádřit jako protagonista se svým skvělým profilem a vylepšit jednoduchý pokrm tím, že stojí po jeho boku, v každém případě je výsledek zaručen.
LIST S ÚDAJI
Název: Malvasia Emilia I.G.T.
Typ: brutální sekt
Odrůda: Aromatická Malvasia of Candia
Sklizeň: konec srpna, začátek září
Půda: jílovito-vápenatá, kopcovitá a mírně kamenitá
Vinifikace: v bílé barvě, alkoholové kvašení při kontrolované teplotě a přidání asi 50% volného moštu v referenční fázi
Zpracování: Martinotti Obsah alkoholu: 11% obj. Zbytky cukru: 10 g / l Celková kyselost: 6,1 g / l Teplota podávání: 6/8 ° Formát: 0,75 l - 0,375 l Kód: N-21
- Údaje je třeba považovat za průměry produktu
SENZORICKÁ ANALÝZA
Vzhled: Slámově žlutá barva, s elegantním a vytrvalým kořením.
Kytice: Květinová vzpomínka na žluté a bílé květy je okamžitá. Ovocné tóny připomínají tropické a bílé broskvové tóny, citlivé citrusové tóny cedru a citronu dotvářejí velmi příjemný čichový obraz.
Chuť: Otisk měkkosti a chuti je podpořen minerálními tóny a citrusovými tóny. Dobrá rovnováha mezi ovocnými tóny a skvělou aromatickou vegetací, trvalá svěžest svěřuje uzavření mírné mandlové notě.
Párování: Ideální k pokrmům s dobrou aromatickou strukturou a mírnou tučností. Ideální jsou tradiční uzeniny a zeleninové gratiny, stejně jako kombinace se středně ochucenými a ne příliš kořeněnými sýry. Vyzkoušejte to na ochuceném bílém masu.