Valpolicella
DOC
Od roku 1902 je Valpolicella Tommasi synonymem kvality a autenticity. Tradiční víno, které je třeba znovu objevit.
I v nejjednodušším víně jsou zachovány nezapomenutelné okamžiky. Naše Valpolicella představuje radost a bezstarostnost, křupavou jako první třešně ze sadu za domem.
Přečtěte si více
Ocenění
2017 James Suckling 91 bodů
2017 AIS Vitae Tři šrouby
Stáhněte si technický list
Popis
I v nejjednodušším víně jsou zachovány nezapomenutelné okamžiky. Naše Valpolicella představuje radost a bezstarostnost, křupavou jako první třešně ze sadu za domem. Zatímco mnozí vinaři opustili odrůdu Molinara, nadále ji používáme ve vínech Valpolicella Classica pro čerstvé tóny, které vyváží křupavé červené plody Corviny a Rondinelly. Pro dotek elegance jsme přidali pohlazení stárnutí ve dřevě. Nechte se jít a užijte si to lehce.
Informace
Senzorický popis
Intenzivní rubínově červená s krásnou průhledností. Vůně je voňavá a ovocná s typickými vůněmi křupavých třešní a červených plodů. Na patře je svěží a vyvážené a elegantně připomíná příjemné tóny
ovocný a nabízí štíhlý a příjemně vytrvalý doušek.
Spárování
Díky eleganci a lehkosti je univerzální pro každodenní konzumaci, zejména u prvních chodů, přípravků z bílého masa, čerstvých a středních sýrů. Vyzkoušejte to s bohatou a propracovanou pizzou.
Původ
Z vybraných pozemků vinic Valpolicella.
Hrozny
Corvina 60%, Rondinella 30% a Molinara 10%
Vinifikace a stárnutí
Fermentace při kontrolované teplotě 25/30 ° po dobu 12 dnů. Stárnutí v oceli po dobu 6 měsíců. V některých ročnících krátká zastávka ve velkých sudech ze slavonského dubu.
Alkohol
12% objemových
Servisní teplota
14-16 ° C
Vinice
Z vybraných pozemků vinic Valpolicella.
Tommasi Naturae
Udržitelné vlastnosti tohoto vína jsou:
Vinice
Společnost Tommasi přijala integrovaný výrobní systém, který zaručuje ekologicky udržitelné řízení zemědělských činností.