Arele
Trevenezie červené víno
IGT
Hluboké zkušenosti rodiny Tommasi jsou vyjádřeny v tomto jedinečném víně velkého charakteru, které odborně kombinuje domácí a mezinárodní révu v procesu sušení a dostává své jméno od tradičních dřevěných a bambusových stojanů, kde odpočívají hrozny.
Datový list
Informace
Ochutnávky
Intenzivní a sytě rubínově červená nabízí kytici se silnými tóny zralého červeného ovoce, malin, černých třešní a švestek, doprovázenou éterickými a kořeněnými tóny. Na patře je velmi harmonický, měkký a teplý, s vyváženým závěrem, s dobrou chutí a vynikající vytrvalostí.
Původ
Z hroznů vybraných ve svazích vinic Valpolicella.
Hrozny
Corvina, Rondinella, Oseleta, Merlot
Vinifikace a stárnutí
Z hroznů vybraných na vinicích Částečné sušení 30% hroznů po dobu asi 45 dnů. Fermentace při kontrolované teplotě 25/30 ° C po dobu 12 dnů. 12 měsíců zrání v sudech o objemu 65 hl slovanského dubu.
Alkohol
13% objemových
Servisní teplota
16-18 ° C
Formát
0,75 l
Spárování
Všestranné víno i po celou dobu jídla, hodí se k příliš komplikovaným přípravám a je ideální k bílému a červenému masu, sýrům středního věku.
Vinice
Z hroznů vybraných ve svazích vinic Valpolicella.
Tommasi Naturae
Udržitelné vlastnosti tohoto vína jsou:
Vinice
Společnost Tommasi přijala integrovaný výrobní systém, který zaručuje ekologicky udržitelné řízení zemědělských činností.
Výroba
- V procesu výroby vína nepoužíváme produkty živočišného původu nebo obsahující alergeny.
- Optimalizace využití zdrojů a řízení sklepa.
- Používáme postupy, které nám umožňují pracovat s plným ohledem na životní prostředí, vyhýbat se plýtvání a vždy, když je to možné, vždy recyklovat.
Obal
- organické čepice s certifikací FSC
- štítek: papír certifikovaný FSC
- lepenka: recyklovaný papír