REFOSCO DOC AQUILEIA ML.750 CORMONS

Tato vína, vybraná a omezená ve výrobě, jsou výrazem vinařské historie regionu Friuli Venezia Giulia.

Bohatství rozmanitosti.

Autentické révy friulské tradice, jako je Schioppettino dei Colli Orientali,

Refosco dal Peduncolo Rosso z D.O.C. Aquileia a Pignolo.

FRIULI AQUILEIA

Refosco

z Peduncolo Rosso

D.O.C.

Nativní odrůda

Refosco dal Peduncolo Rosso

Intenzivní červená, téměř černá fialová.

Vůně černého rybízu, ostružin, lehce kořeněná.

Tříslovina, příjemně kořeněná, plná, robustní, plného těla, slaná a slaná, komplexní, s dobrou strukturou.

Popis: velký klastr 20 cm pyramidový, středně kulaté bobule, tmavě modrá barva, jednoduchá příchuť. Půda: silná jílovitá, pískovité naplaveniny - čerstvé. Zemědělský systém: Silvoz a Cappuccina. Období sklizně: čtvrté období zrání, první a druhé deset října. Vinifikace: odloupané hrozny zůstávají v maceraci po dobu 20 dnů, poté jsou odtaženy ve velkých dubových sudech. Stárnutí: ve velkých dubových sudech více než rok. Barva: intenzivní červená, téměř černá fialová. Kytice: černý rybíz, ostružina, mírně kořeněná. Chuť: tříslovinová, příjemně kořeněná, plná, robustní, plná charakteru, slaná a slaná, komplexní, s dobrou strukturou. Párování: Friuliánská kuchyně, holeně, pižmo a brovada, Terstská jota, polévky z kysaného zelí a fazolí, zvěřina a grilovaná masa. Teplota podávání: 15-16 ° v létě, 17-18 ° v zimě. Velké, velké stopkové sklo ve tvaru poloviny oranžové. Uchovávejte lahvičku na chladném a tmavém místě.

61,00 zł