MOSCATO D'ASTI D.O.C.G. BOSC D'LA REI
odrůda
Bílý muškát
výrobní areál
Výrobní oblast Moscato d'Asti D.O.C.G.
sklizeň
Manuál, první polovina září.
dělání vína
Destrukce a studená macerace po dobu 24-48 hodin v tisku. Po vylisování se získaný mošt ochladí na 0 ° C a skladuje se až měsíc před druhou fermentací. Následuje pomalá fermentace v autoklávu, dokud nedosáhnete obsahu alkoholu 5,5%. Za studena se fermentace zastaví a víno se plní do své přirozené živosti.
kombinace
Vynikající dezertní víno, krásně se hodí k ovocným salátům, lžícím a dezertům, plněnému pečivu. Ideální doplněk k tradičnímu vánočnímu panettone a dezertům.
provozní teplota
6 ° -8 ° C
funkce
Slámově žlutá, průzračná a brilantní.
Velmi intenzivní a jasné vůně růží, broskví, bílého ovoce, meruněk, fíků a pomerančových květů.
V ústech je sladká, ale nelepivá, správně svěží, plná a velmi elegantní.