Terre dell'Abate Montepulciano d'Abruzzo DOC
Typ: Montepulciano d'Abruzzo DOC Obsah alkoholu: 12,5% objemových
Odrůda: Montepulciano
Vinifikace: jemné lisování hroznů, ponořená macerace víčka s fermentací při kontrolované teplotě a stáčení po dosažení přednastavených parametrů.
Stárnutí a zušlechťování: v ocelových nádržích a následné zušlechťování v lahvi.
Organoleptické vlastnosti: intenzivní rubínově červená barva s fialovými odlesky; intenzivní, charakteristické aroma primárních vůní hroznů; ovocná složka s plným a robustním tělem dobře vyváženým s taninovými vlastnostmi.
Životnost v lahvi: lze ji v lahvi rafinovat po dobu 3 nebo více let.
Teplota podávání: 16/18 ° C
Způsob skladování: chladné a suché místo Způsob dopravy: pokojová teplota