Vytvořil jsem Conca d'Oro
Verona červená
IGT
Crearo je potvrzením, že zkoumání nových výrazů z prestižního místa je stejně důležité jako zachování tradice.
Netradiční víno, které vychází z kreativity a odborných znalostí Giancarla Tommasiho k posílení zvláštního charakteru původních vinic a bylinných tónů typických pro Cabernet Franc. Výrazné a jedinečné víno.
Přečtěte si více
Ocenění
2015 James Suckling 90 bodů
Stáhněte si technický list
Popis
Crearo je potvrzením, že zkoumání nových výrazů z prestižního místa je stejně důležité jako zachování tradice. V roce 1997, během procházky po vinici Conca d'Oro, se Giancarlo a jeho bratranci rozhodli prolomit historii a požádali své otce, aby část této rodinné vinice zasvětili Cabernet Franc. To, co se v té době zdálo jako šílenství, se ukázalo být prozíravou volbou: z Creara se stalo závratné víno, uznávané mezi odborníky na víno a nadšenci na mezinárodní úrovni. Směs Corvina, Cabernet Franc a Oseleta z dubového dřeva Conca d'Oro nabízí sametově červenou s dobrou strukturou s bohatou vůní, která postupem času získává hloubku.
Informace
Senzorický popis
Intenzivní a jasně rubínově červená, nabízí bohatou vůni jemně bylinných, ovocných a kořeněných vůní s tóny fialek, zralých třešní, tabáku a vanilky. Na patře je plné a plné, s dobře přítomnými a sametovými taniny a kořeněnou chutí, která dodává velmi příjemnou a vynikající stálost.
Spárování
Ideální jako doprovod k pokrmům z pozemské kuchyně, jako jsou pečeně, dušené maso, dušené maso. Je také vynikající s pernatou zvěřinou a vyzrálými tvrdými sýry.
Původ
Z vinic historického Cru Conca d'Oro, na kopcích Valpolicella Classica.
Hrozny
Corvina 60%, Oseleta 15%, Cabernet Franc 25%
Vinifikace a stárnutí
Macerace po dobu 15 dnů při kontrolované teplotě 21-23 °. Zrání po dobu 6 měsíců v barikových sudech a dalších 12 měsíců v sudech o objemu 65 hl slovanského dubu. Zrání po dobu 6 měsíců v lahvičce.
Alkohol
14% objemových
Servisní teplota
16-18 ° C
Formát
0,75 l
Ocenění
Vinice
Vinice Conca d'Oro
Přítomnost skeletu znamená přítomnost aktivního vápence, který zlepšuje kvalitu vín. Proto lze tuto vinici definovat jako jednu z nejprestižnějších ve společnosti. Přítomnost vápence je nezbytná k obohacení vonné složky vín, jemnosti a elegance o oslavu čistoty a vůně v květinových vjemech. Všechny vlastnosti, které poté zlepšují hodnotu struktury a složitosti vůní a vůní. Jedná se o nejlepší půdy, ze kterých se získávají vína s dlouhou životností a určená k výraznému zlepšení při stárnutí lahví, jako je náš amaron.
Tommasi Naturae
Udržitelné vlastnosti tohoto vína jsou:
Vinice
Společnost Tommasi přijala integrovaný výrobní systém, který zaručuje ekologicky udržitelné řízení zemědělských činností.
Výroba
- V procesu výroby vína nepoužíváme produkty živočišného původu nebo obsahující alergeny.
- Využití zdrojů a správa sklepa jsou optimalizovány.
- Používáme udržitelné postupy, které nám umožňují pracovat s plným respektem k životnímu prostředí a pokud je to možné, vyhnout se plýtvání a recyklaci.
Obal
- organické čepice s certifikací FSC
- štítek: papír certifikovaný FSC
- lepenka: recyklovaný papír