Chronicon Montepulciano d'Abruzzo DOC
Typ: Montepulciano d'Abruzzo DOC Obsah alkoholu: 13,0% objemových
Odrůda: Montepulciano
Vinifikace: jemné lisování hroznů, macerace ponořené čepice s fermentací při kontrolované teplotě a stáčení při dosažení stanovených parametrů
Stárnutí a zušlechťování: před plněním do lahví, mezi ocelovými a případně v dřevěných kádích, následné zušlechťování v láhvi Organoleptické vlastnosti: intenzivní rubínově červená barva s granátovými odlesky; intenzivní, charakteristická vůně, typická pro hrozny; plné a robustní tělo s vyváženou tříslovinou podle chuti dřeva, harmonické
Životnost v lahvi: v průměru na trhu 3 roky po sklizni; může být rafinován v lahvi po dobu 5 nebo více let
Teplota podávání: 18 ° C
Způsob skladování: chladné a suché místo Způsob dopravy: pokojová teplota