BRUNELLO DI MONTALCINO 2011 ML.750 BIONDI SANTI

Produkční oblast: Montalcino

Stáří vinic: od 10 do 24 let

Složení

půdy: různého původu, bohatá na kostru. Nejlepší jsou ty bledé.

Vystavení

vinic: na jih, jihovýchod, východ, severovýchod, sever

Nadmořská výška: mezi 300 a 500 metry

Hrozny: Sangiovese grosso 100%

Sklizeň: druhá polovina září

Vinifikace: červeně při kontrolované teplotě

Stárnutí: 3 roky v sudech ze slavonského dubu

Upřesnění

v lahvi: nejméně 4 měsíce

Počet

vyrobené lahve: 46,126

Organoleptické vlastnosti:

Barva: intenzivní rubínová

Kytice: složitá, s nádechem sušené růže

Chuť: harmonická, dobře strukturovaná, teplá, s taniny a kyselostí v dokonalé rovnováze. Vytrvalý a slaný.

Životnost: 30-40 let

Teplota podávání: 18 ° C

Chemická analýza při plnění do lahví

Obsah alkoholu ml / 100 ml: 13,47

Snížení cukrů g / l: 1,70

82 500,00 Ft