Villa Fontana
Bardolino
DOC
Z mírných morénských kopců východně od Gardského jezera se rodí Bardolino, víno milované rybáři pro jeho upřímnou velkorysost.
Datový list
Informace
Ochutnávky
Jasně rubínově červená a krásná průhlednost, jemně ovocná, s čichovými tóny třešní, jahod, malin a náznaků koření. Na patře je suché, svěží a vyvážené, s příjemnou a vytrvalou slanou notou, která zanechává velkorysou vzpomínku na ovoce.
Původ
Guyot cvičil na vinici Villa Fontana v obci Castelnuovo del Garda na morénových půdách.
Hrozny
Corvina veronese 60%, Rondinella 30%, Molinara 10%
Vinifikace a stárnutí
12denní fermentace v oceli při teplotě 23 ° s krátkým přečerpáváním. Zrání v oceli asi 4 měsíce.
Alkohol
12% objemových
Servisní teplota
12-14 ° C
Formát
0,75 l
Spárování
Je velmi univerzální a hodí se k pikantním prvním chodům, jako jsou tortellini, rizoto nebo luštěninové polévky. Vynikající s přípravky z bílého masa a, jak káže tradice Gardského jezera, s jezerními rybami, jako jsou sardinky nebo grilovaný úhoř, rizoto z lína.
Vinice
Guyot cvičil na vinici Villa Fontana v obci Castelnuovo del Garda na morénových půdách.
Tommasi Naturae
Udržitelné vlastnosti tohoto vína jsou:
Vinice
Společnost Tommasi přijala integrovaný výrobní systém, který zaručuje ekologicky udržitelné řízení zemědělských činností.
Výroba
- V procesu výroby vína nepoužíváme produkty živočišného původu nebo obsahující alergeny.
- Optimalizace využití zdrojů a řízení sklepa.
- Používáme postupy, které nám umožňují pracovat s plným ohledem na životní prostředí, vyhýbat se plýtvání a vždy, když je to možné, vždy recyklovat.
Obal
- láhev: lehká 420 g
- organické čepice s certifikací FSC
- štítek: papír certifikovaný FSC
- lepenka: recyklovaný papír